pernilla-hybris

Pernilla Wahlgren – ingen hybris på en månad

Pernilla Wahlgren ställer i sin turné med Hybrisgänget till att börja med från idag och en månad framåt. Det blir nya datum där de redan köpta biljetter gäller. I podden Wahlgren & Wistam berättar hon att det på något ställe kom bara ett hundratal personer till showen efter att gränsen med max 500 personer sattes och att folk har varit både tacksamma att hon ändå har kört showen medan andra har varit negativa till det och tyckt att hon är girig. I samma podd har hon även högläsning ur delar av mitt inlägg som handlar om Sylvia Browne, mediumet som förutspådde Corona. Det inlägget kan du läsa HÄR

View this post on Instagram

Det har varit en svår helg för många, alla vi i Hybris-teamet tog oss genom helgen baserat på regeringens beslut & folkhälsomyndigheternas rekommendation att stoppa sammankomster i lokaler över 500 personer. Men också TILLÅTA sammankomster i lokaler under 500. Som på många andra teatrar & konserthus delade vi alltså upp lokalen så att det aldrig skulle bli fler än 400 personer, & på så sätt kunna skänka lite trygghet & genomföra helgens föreställningar. Vi gjorde detta för att många hade sett fram emot att se vår första helg i Göteborg, & vi hoppades på så sätt kunna sprida lite glädje i en annars svår tid. Det vi inte förutspådde var att vi skulle bli sedda som giriga, eller oansvariga. Vi såg det som att vi följde regeringens riktlinjer, ingenting annat!! Jag är naturligtvis ledsen över alla kommentarer som handlade om den negativa aspekten, vilket känslomässigt överskuggade dom glada tillrop vi fick under föreställningarna. Sammantaget så känner vi alla i ensemblen att vi inte gjort något fel, men att det för oss inte känns rätt nu att genomföra den närmsta tiden av turnén då dom personer som är oroliga naturligtvis måste respekteras och sättas i första rummet. Därför kommer vi att flytta alla föreställningar mellan 17 mars & 17 april. Just nu jobbar mitt bokningsbolag på att flytta alla föreställningar, jag ber om lite tid för att återkomma med vart ni kan söka information om just era konserthus & städer. Detta är ett beslut vi har kommit fram till, tillsammans med all personal, management, teatrar & konserthus. Köpt biljett kommer att gälla & nya datum kommer att presenteras innan dagens slut. Nu blir det hemmamys på helgerna med familjen som gäller en bra tid framöver….! ❤️ Ta hand om er där ute, tvätta händerna & håll dig hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom så håller vi tummarna att vi tar oss igenom detta snabbt 💕 #pernillawahlgrenharhybris @lifelineswe

A post shared by Pernilla Wahlgren (@pernillawahlgren) on

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *