Haters bekostar Isabella Löwengrips hotellnätter

Det händer inte överdrivet ofta att Isabella Löwengrip kommenterar Bloggbevakningens skriverier om henne men nu har det ändå hänt. Hon tackar Bloggbevakningen för att hon tjänar 20 000:- extra i månaden för all den trafiken, välvillig eller ej, som kommer från den bloggen och som används till att bo på olika hotell. 

Efter några dagar vid Comosjön åkte vi ner till Santa Margherita. Det är så vackert här. Vi bor på ett hotell som heter Exelsior Palace. Det är fem stjärnigt men kostar som de flesta hotellen. De vi bor på kostar mellan 2000-4000 kronor per natt.

En sak som är lite kul är att bloggbevakning bekostar många hotell till mig tack vare att hon drar så mycket trafik hit, hon brukar ge mig ca 20 000  extra i månaden. Snällt : – )

Orkar någon ens bli förvånad när ett Instagramkonto dyker upp och hugger där han/hon/hen/haj antar att det gör som mest skada?

Det verkar även att pojkvännen Paul har en lite annan skärpa och ton på Instagram och att han faktiskt är den första som försvarar Isabella mot elaka kommentarer. De andra pojkvännerna har antigen varit väldigt tysta av sig och en viss pojkvän till och med sålde sann eller osann skvaller om Isabella till Bloggbevakningen.

Alla screenshots: paulsundvikart/instagram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!