Lisa Anckarman frontar “Best Nights”

Annons

Lisa Anckarman frontar alkoholmärket Jägermeisters nya streetware kollektion “Best Nights”. Märket har valt ut ett antal influencers i 22 olika länder och de har fått styla kläderna efter tycke och smak.  En kamouflage-t-shirt har till exempel en specialfunktion som skapar en interaktiv upplevelse. Genom att använda ett AR-filter på Instagram kan användare låsa upp gömda element i trycket. Kollektionen släpps 31. januari på shop.jagermeister.se

“Jag är så tacksam över att få vara en del av detta. Jag känner mig hemma och samtidigt lite överväldigad. Redan första gången jag såg kollektionen kändes det rätt. Jag älskar hur kläderna sitter och det faktum att vi gjorde kampanjplåtningen i mitt vardagsrum i Uppsala.” säger Lisa Anckarman i ett pressmeddelande.

Alla screenshots: mynewsdesk 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *