Inventing Anna på Netflix

Efter Tindersvindlaren som handlade om en man som svindlade kvinnor visar Netflix nu en serie om en ung kvinna som svindlar alla! Även denna serie är en true story, dock med en tillagd röd tråd som binder ihop olika händelser. 

Serien handlar om den tyska arvtagerskan Anna Delvay som påstår sig vara god för 60 miljoner dollar. Hon lyckas att manipulera banker och rikemanskretsar i New York under flera års tid. Men hon åker fast till slut och då visar det sig att Anna egentligen heter Sorokin i efternamn och att hon kommer från Ryssland från början.

Den riktiga Anna Sorokin har släppts ur fängelset men efter bara några veckors frihet låstes hon in igen. Denna gång för att hon ska deporteras ur USA och det finns risk för att hon ska begå nya brott. Fängelsedomen fick inte henne att sluta att scamma och myndigheterna i USA anser inte att rehabiliteringen har lyckats.

Under tiden uppdaterar Anna sitt Instagramkonto. Och på adressen 281 Park Ave South finns nu svenska Fotografiska istället för Anna Delvay Foundation.

YouTube player

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!