Joakim Lundells stora skräckoperation

Joakim Lundell berättar om sin kommande operation som han är väldigt orolig för. I podden ”Sanningen måste fram” som från och med idag sänds exklusivt på Podme berättar Joakim om sin kommande hårtransplation. ”Det här handlar inte om fåfänga” säger Joakim som tycker att det är jobbigt att se när man filmar att hans hårbotten ser mer kal ut än vad det egentligen är.

2500 nya hårsäckar kommer att placeras där det ”grönskar dåligt” av anledningen att Joakim vill ha mer hår. Han är mer tunnhårig än vad han vill vara. Det kostar 60 000 – 100 000 kronor att börja med och det behövs ofta två behandlingar. Det ska göra ”pissont” enligt Joakim som beskriver att man tar hårsäckar baktill på nacken. 50-100 bedövningsprutor behövs det att bedöva skalpen för att man ska kunna gröpa ur hårsäckarna och placera om dem. 

Efter operationen, som tar 8-10 timmar, måste Joakim sitta och sova vilket han har svårt för redan innan. Han får inte röra håret på minst 10 dagar för då lossnar de nyinsatta hårsäckarna. ”Man hör ju att det inte kommer att vara lätt efteråt” säger Jonna Lundell. Som extrabonus kommer även ”klådan från helvetet” men efter några dagar kan han dutta lite mousse på hårbotten.  

Hela operationen kommer att filmas av Familjen Lundells filmare Rasmus. 

Med koden LUNDELL kan du lyssna på Podme 1 månad gratis.

LÄS MER: Joakim Lundell har möblerat om sina hårsäckar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!