Tone Sekelius i Melodifestivalen 2022

I Melodifestivalens deltävling 2 kommer vi att se och höra Tone Sekelius. Utöver att vara en youtuber och makeupartist så släpper hon böcker och spelar in olika tv-program. Hon har även skrivit flera låtar.

Hon har varit med och skrivit sitt tävlingsbidrag ”My Way” som beskrivs som samhällskritisk och samtidigt en uppmaning att tro på sig själv, gå sin egen väg och våga stå för den man är.

Tone beskriver sin låt så här: -”Det är en mäktig upptempo-poplåt som jag har varit med och skrivit och som betyder så mycket för mig. Jag hoppas att jag kan förmedla det låten handlar om. Den lyfter orättvisor i världen och uppmuntrar en till att gå sin egen väg och vara sig själv.”

Alla bilder: instagram/tonesekelius, svt.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!