Jireels papparoll

Artisten Jireel medverkar i det senaste avsnittet av SVT-programmet ”Carina Bergfeldt”. Han berättar att han har fått ta papparollen i den stora niobarnsfamiljen för att avlasta den nu ensamstående mamman.

Hans pappa gick bort i covid-19 sommaren 2020 och sedan dess har han kombinerat artistlivet med utvecklingssamtal och lärarkontakter med syskonens skola.

Ex-flickvännen Alice Stenlöf kom inte på tal i programmet men det kan inte ha varit lätt att få ihop ett förhållande med allt som den 21-årige Jireel har att jobba med i sitt liv.

Det var även Jireel som avslutade parets förhållande. Redan då i februari 2021 sade han att det inte handlade om otrohet.

Hans syster Isabel Perreira fick sparken från Big Brother 2020 efter att ha uttryckt sig negativt om judar. Jireel som är katoliker tyckte att systers ord var olämpliga och han skrev följande på Twitter enligt hant.se:

”Hennes uttalande var inte rätt och jag vet att min mamma har lärt oss bättre. Även fast vi är syskon, så har vi olika värderingar om saker och ting i livet. Hon är sin egen person och ansvarar för sina egna handlingar. Jag tar 100% avstånd från vad hon sa. Och jag tar till 100% avstånd från alla former av rasism.”

LÄS ÄVEN: Hjärtekrossad Alice Stenlöf – Det blir bättre

Screenshot: svt.se

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *