Trettio plus trevar reagerar på pressens jakt på Bianca Ingrosso

Podden Trettio plus trevar reagerar på det mediefokuset och ”göra-ner-journalistik” som pågår kring Bianca Ingrosso. Det har varit en följetong av artiklar och clickbatingrubriker kring Bianca i pressen.

Podden reagerar på att kritiken mot Biancas skönhetsmärke har uppstått ungefär samtidigt som Kylie Jenners skönhetsmärke har fått kritik i USA. Journalister och skvallerskribenter gör sk. undersökande reportage bara för kunna skapa rubriker som genererar klick. Det som drar läsare i USA fungerar även på den svenska marknaden.

Men vad pressen inte tar hänsyn till och ansvar för enligt podden är att Bianca lider av psykisk ohälsa. Hur mycket kan hon pressas innan det brister för henne? -”Vad lärde vi oss av Britney Spears, Janet Jackson och Spice Girls med så många fler? Tydligen ingenting!”

Diskussionen om Bianca börjar 26:27.

Screenshot: instagram/trettioplustrevar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

error: Content is protected !!