Anis Don Demina – Maskinen

Anis Don Demina åker på turné med sin stand up- föreställning. Turnén startar 6. maj i Norrköping och det finns sammanlagt 16 föreställningar att köpa biljetter till från och med 28. mars 10:00.

DET SKA GÖRAS STAND UP TURNÉ. BILJETTER SLÄPPS PÅ MÅNDAG, NU JÄVLAR SKA VI SKRATTA SVERIGE, AJALLA! #lifeofanis

Någonting hände med hans första inlägg som försvann och det nya inlägget har en annan text.

BILJETTER SLÄPPS PÅ MÅNDAG. DET SKA SKRATTAS SVERIGE! #maskinen

Men det slutar inte där! Anis Don Demina släpper även sin självbiografiska bok ”Maskinen” den 2 maj.

De senaste åren har jag gått från att vara okänd dj till folkkär artist. Jag har jobbat stenhårt och målmedvetet – som en maskin, men det har också haft sina baksidor.

Genom att dela med mig av min berättelse så vill jag inspirera andra att tro på sig själva och att aldrig sluta att jaga sina drömmar, säger Anis Don Demina.

Boken ”Maskinen” berättar om vägen från förorten i Jordbro till att vara så svensk att man har Lasse Berghagens nummer i mobilen. Det är en berättelse i högt tempo med ett budskap om att det går att lyckas om du jobbar hårt.

Standup-turnén går hand i hand med temat på boken och tar även upp viktiga samhällsfrågor som tjockisskämt och hur man ljuger på bästa sätt.

”Att släppa bok och samtidigt ge sig ut på stand up turné runt om i landet för att träffa publiken och läsarna kommer bli magiskt” säger Anis Don Demina.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *