Dagny Carlsson har gått bort

Den absolut äldsta bloggaren i Sverige, kanske i hela världen, har gått bort. En månad innan sin 110-dag somnade Dagny in efter ett händelserikt liv. För säkerhets skull hade Dagny firat sin födelsedag lite tidigare, för man vet ju aldrig när det är dags att lämna.

Den sista uppdateringen i bloggen är från 16 mars i år, skrivet av vännen Elena.

Det var ett tag sedan jag såg Dagny och nu när solen ler igen och våren känns i luften var det dags för en promenad i parken. Med oss hade vi den trevliga och omtänksamma Ariyan som är aktivitetsansvarig på boendet. Den stora nyheten var att Dagny precis hade fått sin fjärde spruta mot covid-19. Allt hade gått problemfritt men jag ville höra en kommentar från Dagny.
– Det var inte så farligt – svarade Dagny medan hon mumsade på sin chokladglass som vi hade köpt åt henne.

I övrigt kan jag berätta att Dagny är i fin form, hon har fått en ny scarf som hon tyckte var lite för snobbig men kanske passar till den kommande Pubafton på äldreboendet. På bilden ser ni Dagny och Ariyan.
                                                                        Elena Ström 16/3 2022

Vila i frid, Dagny.

Screenshot: bojan

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *