Joakim Lundell – Jag har hittat min plats i livet 100%

Joakim Lundell berättar i sin story på Instagram om den planerade premiären av långfilmen ”Feed”.

Vi siktar på att filmen kommer ha biopremiär runt Halloween i år! Men inget är spikat och allt beror ju såklart på hur inspelningen flyter på och om allt går som vi tänkt! Vi börjar spela in nu inom kort.

Hans hårtransplantation verkar ha gått bra men det kommer att ta ca 3 månader innan det nya håret kommer att synas.

Är ca 3 månader tills håret börjar växa ordentligt och man kommer kunna se skillnad emot innan operationen! Just nu ser jag värre ut än någonsin och börjar tycka det är jobbigt att visa mig utan keps eller mössa typ haha. Ser ut som en skabbräv i huvudet.

Han får en fråga om hur de anställda gör med sin mat. Om de äter mat hemma hos Lundells och om de i så fall måste laga maten själva.

Rasmus brukar sno grejer i kylen och skafferiet. Var lite skumt i början men har vant mig vid att det försvinner någon fryspizza ibland eller Nocco. Olivia äter typ bara sallad så hon äter aldrig samma mat som mig haha. Jag äter ju pasta 95% av veckan.

På frågan hur Joakim mår så svarar han så här:

Mår faktiskt jättebra! Känner som jag tidigare sagt att jag hittat min plats i livet 100%!

Vet vad jag vill jobba med och är redo att jobba hårt varje dag för mina drömmar och ge allt jag har. Och har världens bästa vänner och familj i ryggen och med så grymma människor runt mig så är det bara roligt att jobba med något man älskar!

Screenshot: instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *