Bianca Ingrosso – drogrykten och en dyr lägenhet

Bianca Ingrosso berättar i sin Youtubevideo att någon som säljer narkotika använder henne som referens och påstår därmed att hon använder droger. Personen ifråga påstår att de ibland möts hemma hos Bianca och ibland utanför Spy Bar.

”Det här är så sjukt för jag har aldrig… Min mamma har skrämt livet ur mig om droger… Jag är livrädd för droger. Jag har nolltolerans för droger. Jag har aldrig blivit erbjuden droger. Jag har noll intresse för droger. Ändå så florerar det så många rykten om att just jag tar droger. ”

Hennes nya lägenhet kostade mycket mer än 40 miljoner och hon konstaterar att

”Det är värt det. Det är det här jag har jobbat för. Jag har sagt att allting jag gör är att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa tryggaste mamman och den tryggaste miljön.

Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara en happy little family. Jag är väldigt stolt över att jag har köpt min familjehem. Och jag ser den som en otrolig investering.

Jag älskar lägenheten och den var väldigt dyr men den ger mig en klapp på axeln. Men det är inget jag skryter med bara för att jag tycker att jag är bättre än någon annan. Det är väldigt dyrt i Stockholm. Jag valde att lägga mina pengar på mitt familjehem.”

Screenshots: youtube/biancaingrosso

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *