Pernilla Wahlgren – Så mycket fick hon för huset på Lidingö

Som bekant har Pernilla sålt sitt gröna hus på Lidingö för att senare i år flytta in i sitt nybyggda hus på samma ö. Lagfarten är nu klar och den visar att försäljningsumman blev hela 14 miljoner kronor.

Det betyder att priset gick upp 4 miljoner kronor på de drygt 10 åren som Pernilla bodde med sin familj där. Inget som Pernilla senare var nöjd med då hon hade fått höra att priserna var på uppgång och att hon kunde ha tjänat mer på försäljningen.

Hon har utöver det ofärdiga huset i Sverige även 2 hus i Spanien nuförtiden. Casa Rosa och Casa de Las Estrellas varav den sistnämnda håller just nu på att inredas med hjälp av samarbeten.

Screenshots: instagram/christinaschollin/pernillawahlgren

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!