Klara Elvgren i ett nytt hemligt uppdrag

Klara Elvgren berättar i sin Youtubevideo att hon ska åka iväg på ett hemligt uppdrag utomlands och att hon kommer att vara borta några veckor.

”Jag ska iväg på ett jobb och jag kommer att vara borta lite… Lite grann… Några veckor si så där ja ni fattar” berättar Klara. ”Jag kan inte dela med mig vad det är. Jag kommer att vara utomlands och jag kommer att jobba. Ni kommer att veta allt så småningom. Just nu kan jag inte säga så mer än så.”

Det ser ut som att hon flyger med Qatar eller med Emirates. Hon ska i alla fall åka bil i tre timmar efter flygturen för att komma fram till sin slutdestination. Men nu diskuteras det att Klara eventuellt ska vara en programledare för Paradise Hotel som spelas in i Mexico. Hon kanske är i Dubai. Eller i Sri Lanka eller något annat asiatiskt land. Ingen vet just nu.

”Hej då Sverige. Vi ses i maj” skriver Klara på Instagram och hon lovar att uppdatera sina följare så fort hon kan.

Screenshots: youtube/tanbyklara

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *