Warg & Pärleros säljer tomten i Nacka

Ida Warg och Alexander Pärleros har bestämt sig att sälja sin tomt i Nacka. Det har bara varit problem med tomten sedan köpet. Först var tomtgränsen egentligen gick och sedan överklagade grannarna bygglovet för det nya huset som skulle byggas.

Här är vårt drömhus som vi skulle byggt upp på vår tomt i Sverige. Oj vad vi har funderat, ska vi bo i Sverige eller Spanien? Vi har kommit fram till att vi stannar i Spanien och därför säljer vi vår tomt. Det tar verkligen emot då det är just där vi ville bo om vi hade bott i Sverige, på världens mysigaste gata med bara någon minut gång till vattnet.

En dag kanske vi bygger upp det men just nu får vi vänta och njuta av vårt fina hus i Spanien istället. Var sak har sin tid. Tack @studioram för ett magiskt jobb med ritningarna av huset.

Det var verkligen ett vackert hus som skulle byggas och nu erbjuder paret de nya köparna att ta del av ritningarna.

Det är med sorg vi bestämt oss för att sälja vår tomt. Vi har velat fram och tillbaka om vi ska bo i Sverige eller Spanien men kommit fram till att vi stannar i Spanien. Vi har ända behållt tomten för att det är det enda stället vi vill bo om vi skulle flytta hem till Sverige. Vi ser inte riktigt att det kommer ske inom snar framtid så därför har vi valt att sälja vär fina, mysigt tomt på bästa läget I Nacka som också är en av de sista tomterna som finns kvar i Duvnås.

Här är vårt drömhus vi skulle bygga. Den som köper får gärna ta del av ritningarna

Tomten på 1 202 m² är nu till salu för SEK 12 000 000 och den finns att hitta på Hemnet. Paret Warg/Pärleros köpte tomten i september 2020 för SEK 6 800 000. Sedan dess har priserna ökat kraftigt, mycket tack vare pandemin.

Screenshots: instagram/idawarg, widerlov/nacka

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *