Camilla Hamids bakresa: Marocko

Camilla Hamid berättar på Instagram att hennes bakprogram ”Camilla Hamids bakresa: Marocko” kommer att visas på SVT med start 24/1 2024. Hon kommer tillsammans med sina tittare få lära sig mera om den marockanska bakkulturen.

Camilla Hamid är en hushållslärare och även en passionerad bagare. Hon har delat med sig av sin kärlek till bakning och matlagning i olika program och projekt, och det är verkligen inspirerande att se hennes engagemang för att sprida glädjen med bakning. Ser fram emot att se hennes nya program där hon tar med oss på en bakresa till Marocko!

Redan den 21/11 kommer du att få se mer av Camilla i programmet ”Om” på SVT Play.

Screenshot: instagram/camillahamid

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *