Flashback vs Camilla Gervides Bloggbevakning

De som följer sociala medier har knappast missat  Flashbacktråden om Bloggbevakningens skribent.

Hon försökte tysta trådens spridning med sina gamla beprövade metoder men den ser ut att ha överlevt det och kan leverera skärmklipp frånBloggbevakningens inlägg. 

Det har resulterat att Bloggbevakning har avpublicerat ett antal inlägg och påstår nu i sin blogg att hon ledsen och kan inte stå för sina gamla inlägg.

Hon säger sig även att ha tagit till sig kritiken om hur hon ska i fortsättningen formulera sina inlägg om t ex Isabella Löwengrip och personer i Isabellas närhet och vilka kommentarer som få stå kvar.

Dessvärre så har skribenten sagt så här tidigare när hon har mött massiv kritik mot sina illvilliga skriverier i bloggen.

Rätt som det är så är hon tillbaka i sina gamla hjulspår igen. Hon har även raderat alla kommentarer som hänvisar till Flashback även om hon bara ett par dagar sedan hånskrattade åt tråden och påstod sig inte att bry sig om den.

Jag har skrivit om Bloggbevakningen ett flertal gånger och kritiserat hennes hårda ton mot unga influencers.

Jag har även bevakat hennes bloggar så som hon ”bevakar” andras bloggar. Dock sakligt utan att hitta på en massa.

Hon skriver i sin blogg att det är mitt fel att hon stängde ner sin blogg camillagervide.com. Orsaken enligt henne var att jag publicerade en skärmbild på henne och hennes ex-pojkvän tagen från camillagervide.com. Nu ville hon skydda sina nära och kära för att jag ville förstöra för dem.

Hon har bloggat sedan 1999 och har delat det mesta i sina olika bloggar. Hennes mamma hade sin blogg i över tio år där hon publicerade bilder på skribenten och andra ett flertal gånger. Därför kan jag bara vänligen konstatera att hennes påstående endast är bs. 

Med tanke på att hon själv publicerar denna bild i sin blogg föreställande en eventuell  ex-pojkvän till en bloggare så kan man ju börja undra om det finns ett regelverk för Bloggbevakning och ett annat för de övriga. Jag blurrade killens ansikte.

Bloggbevakningens skriverier om Isabella Löwengrip och folk och företag i hennes närhet har varit skandaliserande och syftet har varit att sänka hennes trovärdighet och hennes rykte.

Ett exempel av många skriverier är detta där Bloggbevakning antyder att någon av parterna betalar för sexet. Kn*ll med cash kallar hon det för.

Ett antal influencers har fått erfara att deras arbetsgivare, samarbetspartners, ex-män och ex-pojkvänner och tidningar som har skrivit väl om influencern har fått mail från Bloggbevakning och dess mest hängivna anhängare.

Det handlar alltså inte längre om bevakning utan det lutar mer åt trakassering.

När unga Moa Murderess ( som nyligen hade förlorat sin pojkvän) går ut i en klassisk click bait anda och visar en bild på en graviditetstest så skräder inte Bloggbevakning sina ord.

Skribenten yttrar sig om situationen genom att skriva att -”Moa minsann hade gnuggat sitt underliv mot ett annat underliv fast liket efter pojkvännen knappt hade hunnit kallna”.

Läsarna reagerade hårt och Bloggbevakningen ändrade i sin text ett antal gånger samtidigt som hon låtsades att varje ändrad text var originaltexten och inget var ändrad. Till slut blev bara det stump av inlägget kvar.

Anledningen till att Moas mens uteblev var bland annat den stress och sorg hon upplevde efter pojkvännens död. Hon satt direkt efter pojkvännens död och funderade efter olika sätt att ta livet av sig .

Jag skrev om inlägget redan 2017 men inte först nu när Flashback har gått hårt åt Bloggbevakningen som inlägget raderades igår.

Det är många fler inlägg som har raderats efter Flashbacks granskning.

Det går inte längre för Bloggbevakning att påstå att det är troll som skriver och hittar på när länkarna till artiklarna klart visar att allt har publicerats av Bloggbevakning.

Och till sist detta frå Bloggbevakning:

Så Kissie ska skämmas för att hon har plagierat Platins lista. Källhänvisning och etik över hur stor del av någons text kan publiceras fungerar bevisligen inte bra hos Bloggbevakningen heller.

Till exempel min blogg anges inte som källa till denna lista.

Min lista

Lista hos Bloggbevakning publicerad dagen efter.

Med tanke på att man måste lyssna på podden för att kunna skapa denna lista över 2×8 punkter och att jag ändrade vissa av orden som Felix använde så är det helt klart plagierad.

Men än en gång; det finns tydligen ett regelverk för Bloggbevakning och ett annat för oss andra.

Screenshots: bloggbevakning.se 

8 Comments

 1. Äntligen blir hon granskad – på riktigt! Har ofta undrat hur hon kunnat hålla på så länge…
  Jag tror det här är början på slutet för henne.
  RASK på YT är i en liknande situation som bloggbevakningens Camilla….flashback, Verz och Anjo levererar en hel del sanningar och clueenews rapporterar.
  Rena cirkusen på nätet nu, men båda dessa mobbare skall belysas minst lika brutalt som de har gett sig på andra.
  Inte en dag försent.

 2. Men samtidigt blir det ofräscht när anonyma sitter spyr ut sitt hat över henne. Och vad ska hon göra mer än att radera och be om ursäkt? Vad vill ni ska hända med henne? Vad blir hennes straff?

  • Vad spelar det för roll om man har ett nick som heter ’Kalle anka’ eller direkt döper sig som ’anonym’?
   Innebörden av det som sägs/skrivs betyder exakt samma sak här, liksom hos bloggbevakningen och Flashback!
   Är inte du Jesus anonym, för du är väl inte självaste Jesus, eller hur?

 3. Önskar så att tex Expressen och /eller Aftonbladet gör en artikel om henne. Bloggaren som lever på att vara elak och fejkat sin karriär. Minns henne från en annan sajt. Då kallade hon sig Camelia. En föräldrasajt. Ej familjeliv.

  • Men va? Jag hängde på den sajten förr och hade ingen aning. Haha, gud vad spännande! Camelia med sin pojkvän Baby, som hon kallade honom? Hon försvann så himla plötsligt kommer jag ihåg.
   Inte mycket kvar av den sajten längre tyvärr, det var roligt där förr! 🙂

 4. Så som Camilla skriver och tillåter dessa fullkomligt vedervärdiga kommentarer om framförallt Isabella så skulle det inte förvåna mig om någon kommer ta sitt liv.
  Hon är helt sjuk i huvudet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *