wow-1606892_1920

Flashback vs Camilla Gervides Bloggbevakning

De som följer sociala medier har knappast missat  Flashbacktråden om Bloggbevakningens skribent. Hon försökte tysta trådens spridning med sina gamla beprövade metoder; håna, frysa ut, baktala och attackera men den ser ut att ha överlevt det och kan leverera skärmklipp till Bloggbevakningens inlägg skrivna på ett minst tvivelaktigt sätt. Det har resulterat att Bloggbevakning har avpublicerat ett antal inlägg och påstår nu i sin blogg att hon ledsen och kan inte stå för sina gamla inlägg. Hon säger sig även att ha tagit till sig kritiken om hur hon ska i fortsättningen formulera sina inlägg om t ex Isabella Löwengrip och personer i hennes närhet och vilka kommentarer som få stå kvar.

Dessvärre så har skribenten sagt så här tidigare när hon har mött massiv kritik mot sina illvilliga skriverier i bloggen. Rätt som det är så är hon tillbaka i sina gamla hjulspår igen. Hon har även raderat alla kommentarer som hänvisar till Flashback även om hon bara ett par dagar sedan hånskrattade åt tråden och påstod sig inte att bry sig om den.

Jag har skrivit om Bloggbevakningen ett flertal gånger och kritiserat hennes hårda ton mot unga influencers. Jag har även bevakat hennes bloggar så som hon ”bevakar” andras bloggar. Dock sakligt utan att hitta på en massa. Man kritiserar inte skribenten ostraffat utan hon går till anfall efter att ha som sagt hånat, fryst ut och baktalat. 

Jag kan inte försvara mig på den bloggens kommentarfält eftersom jag inte är tillåten att kommentera där så alla antydningar om att jag skulle vara där och kommentera är falska. Ordet Asterixia fastnar tydligen i moderering för att stanna där. Om inte någon uttryckligen påpekar det i sin kommentar för då skriver skribenten själv ordet i en kommentar för att bevisa motsatsen. Så jävla löjligt.

Hon har minst två gånger skrivit ut det namnet som jag använde när jag skickade henne ett mejl som hon bad om och som hon aldrig svarade på. Hon var alltså bara ute efter att veta vad jag heter. Eftersom jag aldrig har gått ut med vem jag är så kan detta ses som social engineering. Eller social manipulation som det heter på svenska.

Hon skriver i sin blogg att det är mitt fel att hon stängde ner sin blogg camillagervide.com. Orsaken enligt henne var att jag publicerade en skärmbild på henne och hennes ex-pojkvän tagen från camillagervide.com. Nu ville hon skydda sina nära och kära för att jag ville förstöra för dem. Med tanke på att hon har bloggat sedan 1999 och har delat det mesta i sina olika bloggar och hennes mamma hade sin blogg i över tio år där hon publicerade bilder på henne och andra ett flertal gånger så kan jag bara vänligen konstatera att hennes påstående endast är bs. 

Med tanke på att hon själv publicerar denna bild i sin blogg föreställande en eventuell  ex-pojkvän till en bloggare så kan man ju börja undra om det finns ett regelverk för Bloggbevakning och ett annat för de övriga. Jag blurrade killens ansikte.

Hennes skriverier om Isabella Löwengrip och folk och företag i hennes närhet har varit skandaliserande och syftet har varit att sänka hennes trovärdighet och hennes rykte. Ett exempel av många skriverier är detta där Bloggbevakning antyder att någon av parterna betalar för sexet. Kn*ll med cash kallar hon det för.

Skärmbild: bloggbevakning.se

Ett antal influencers har fått erfara att deras arbetsgivare, samarbetspartners, ex-män och ex-pojkvänner och tidningar som har skrivit väl om influencern har fått mail från Bloggbevakning och dess mest hängivna anhängare. Det handlar inte längre om bevakning utan det lutar mer åt trakassering.

Skärmklipp: bloggbevakning.se

När unga Moa Murderess ( som nyligen hade förlorat sin pojkvän) går ut i en klassisk click bait anda och visar en bild på en graviditetstest så skräder inte Bloggbevakning sina ord utan yttrar sig om situationen att Moa minsann hade gnuggat sitt underliv mot ett annat underliv fast liket efter pojkvännen knappt hade hunnit kallna. Läsarna reagerade hårt och Bloggbevakningen ändrade i sin text ett antal gånger samtidigt som hon låtsades att varje ändrad text var originaltexten och inget var ändrad. Till slut blev bara det stump av inlägget kvar.

Anledningen till att Moas mens uteblev var bland annat den stress och sorg hon upplevde efter pojkvännens död. Hon satt direkt efter pojkvännens död och funderade efter olika sätt att ta livet av sig .

Jag skrev om inlägget redan 2017 men inte först nu när Flashback har gått hårt åt Bloggbevakningen som inlägget raderades igår. Det är många fler inlägg som har raderats efter Flashbacks granskning för det går inte längre för Bloggbevakning att påstå att det är troll som skriver och hittar på när länkarna till artiklarna klart visar att allt har publicerats hos Bloggbevakning.

Och till sist detta:

Skärmklipp: bloggbevakning.se

Så Kissie ska skämmas för att hon har plagierat Platins lista. Källhänvisning och etik över hur stor del av någons text kan publiceras fungerar bevisligen inte bra hos Bloggbevakningen heller. Min blogg anges inte som källa till denna lista.

Min lista

Skärmklipp: asterixia.se

 

Lista hos Bloggbevakning publicerad dagen efter.

Skärmklipp: bloggbevakning.se

Med tanke på att man måste lyssna på podden för att kunna skapa denna lista över 2×8 punkter och att jag ändrade vissa av orden som Felix använde så är det helt klart textstöld. Men än en gång; det finns tydligen ett regelverk för Bloggbevakning och ett annat för oss andra.

BIld av Serena Wong från Pixabay

16 reaktioner på ”Flashback vs Camilla Gervides Bloggbevakning”

 1. Äntligen blir hon granskad – på riktigt! Har ofta undrat hur hon kunnat hålla på så länge…
  Jag tror det här är början på slutet för henne.
  RASK på YT är i en liknande situation som bloggbevakningens Camilla….flashback, Verz och Anjo levererar en hel del sanningar och clueenews rapporterar.
  Rena cirkusen på nätet nu, men båda dessa mobbare skall belysas minst lika brutalt som de har gett sig på andra.
  Inte en dag försent.

 2. Men samtidigt blir det ofräscht när anonyma sitter spyr ut sitt hat över henne. Och vad ska hon göra mer än att radera och be om ursäkt? Vad vill ni ska hända med henne? Vad blir hennes straff?

  1. Vad spelar det för roll om man har ett nick som heter ’Kalle anka’ eller direkt döper sig som ’anonym’?
   Innebörden av det som sägs/skrivs betyder exakt samma sak här, liksom hos bloggbevakningen och Flashback!
   Är inte du Jesus anonym, för du är väl inte självaste Jesus, eller hur?

 3. Annons
 4. Önskar så att tex Expressen och /eller Aftonbladet gör en artikel om henne. Bloggaren som lever på att vara elak och fejkat sin karriär. Minns henne från en annan sajt. Då kallade hon sig Camelia. En föräldrasajt. Ej familjeliv.

  1. Men va? Jag hängde på den sajten förr och hade ingen aning. Haha, gud vad spännande! Camelia med sin pojkvän Baby, som hon kallade honom? Hon försvann så himla plötsligt kommer jag ihåg.
   Inte mycket kvar av den sajten längre tyvärr, det var roligt där förr! 🙂

   1. Sällar mig till gänget av att inte kunna försvara mig mot påhittad kritik av både läsare och CamCam. Hon låter allt skit om mig stå kvar men släpper inte fram mina invändningar. Både mina ip och nick är satta på block.

    Hon gjorde samma med mig. Bad mig maila. Det gjorde jag men fick inget svar. Inte förrän jag bombar både hennes mail och blogg med fråga om hon fått det, men då inger av det som hon frågat efter utan typ, hej, ha en fin kväll!

    Har misstänkt att hon gjorde det precis som det du påstår var orsaken. Ta reda på vem jag är.

    Tji fick dock hon. Jag skapade ett mail som även om det blev hackat inte skulle leda någonstans till att hon fick veta vem jag var.

    Nu när hon ljög om mig erbjöd jag henne att maila mig de sk bevisen. Även den kommentaren om att jag skrev att jag hoppades att hon skulle släppa fram att jag det inte var sant det hon påstod och att hon var välkommen att bevisa sig i ett mail. Jag mailade henne samma erbjudande. Hon har fortfarande inte svarat. ?

 5. Astrixia det enda du gör hela tiden är att kritisera och gnälla, så otroligt tråkig att läsa din gnällblogg. Gör något åt ditt liv så att det blir bättre, att vara surkärring och ösa ut galla på personer i detta fall Camilla kommer inte förändra något i ditt liv. Ja hon har en jättestor blogg, det är för hon skriver intressant . Att din blogg är lite beror på hur du skriver – skit tråkig. Att häva skit på Camilla för att hon är bättre än dig kommer inte göra dig till en intressant bloggare. Du behöver förbättra och förändra din skriv stil för att få fler läsare , att vara sur, förnannad över att hon har lyckats men inte du är inget du vinner på. Tvärtom, ta tag i dig själv och sluta med din självömkan

 6. Så som Camilla skriver och tillåter dessa fullkomligt vedervärdiga kommentarer om framförallt Isabella så skulle det inte förvåna mig om någon kommer ta sitt liv.
  Hon är helt sjuk i huvudet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *