Anjo tackar nej till Heyou – ångrar sig sedan

Anjo tackar nej till nomineringen som en av fem finalister i kategorin ”Årets Goda Gärning” i Heyou 2022. Redan tidigare tackade Joakim Lundell nej på grund skäl som han vill hålla privat och nu följer alltså Anjo efter.

Anjo skriver på Instastory att han vill att Heyou ska ta bort hans nominering och att räkneverket ska nollställas. Det framgår inte om han har informerat Heyou på ett mer officiellt sätt som via mail t ex.

Bara för att dagen efter länka till tävlingen med orden ”Om ni vill rösta på mig i Heyou så gör ni det här: https://awards.heyou.se/”. 

Orsaken till just denna konflikt har sin början enligt Instastory i att youtubeprofilen Lokal har uttryckt sig negativt om Anjo och det därför har uppstått en ny konflikt mellan dem. Lokal skriver bland annat att ”Anjo är trash hans kanal är trash. Ska fira när hans motsåndare vinner.”

Anjo i sin tur drar in Lokals släkt och ex-flickvänner och sätter olika psykiatriska stämplar på Lokal i sina stories och på Youtube. Storiesarna här nedan är de som är mest rumsrena.

Anjos serie om psykisk ohälsa har precis börjat visas gratis på Youtube och hans video om Pontus Rasmusson har nått en miljon visningar. Han ska dessutom bli pappa igen så han har stora saker att glädjas åt. 

Alla screenshots: instagram/pontusbjornlund, heyou.se, youtube/lokal,anjo

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error: Content is protected !!