Joakim Lundells Q&A – Snart börjar inspelningarna av FEED

Joakim Lundell har svarat på frågor från följarna på sin Q&A på Instastory. Här har jag tagit upp några av de många frågorna och svaren som han har publicerat.

Bland annat får vi veta att Joakim Lundell har IQ 137 enligt hemmatester och att han läser in kunskaper i juridik. Med lite tur så kommer hans långfilm FEED ut redan i år! Den ska i alla fall börja spelas in i vår.

Dessa två skådespelare har fått var sin roll i filmen!

Vad tyckte du om att du köpte en Lamborghini Aventador sv Roadster?

-”En dröm som gått i uppfyllelse. Trodde aldrig i min fantasi ens att jag skulle kunna äga denna bil. Inte ens när jag köpte min första lambo trodde jag att jag en dag skulle äga en aventador sv. Och super häftigt att veta att man äger 1 av endast 500 i världen. Och tror att värdet på denna bil inom några år är runt 10 miljoner.”

Hur tog du dig igenom trauman som skapades under din barndom?

-”Jag slutade med att se mig själv som ett offer och jag slutade att avbilda mig som nån som har ärr och sår från barndomen. Och jag släppte ilskan emot alla personer som gjort mig illa för det kommer jag aldrig kunna förändra och påverka idag.

Jag gick in och rensade mitt förflutna på allting dåligt som jag idag kan göra något bra av och sedan stängde jag dörren och lever i nuet. Idag är jag joakim lundell. Jag driver flera företag och är film och tv producent. Jag har underbara kollegor och en fantastisk familj.”

Varför hatar du på förortsbarn?

-”Det har jag aldrig gjort! Jag kritiserar kriminella och jag kritiserar att glorifiera en kriminell livsstil.”

Skänker du pengar till någon välgörenhet av något slag eller behåller du dem för dig själv?

-”Vi skänker väldigt mycket! Men inget vi visar hela tiden om det inte kommer med i våra vloggar. Som när vi senast skänkte kläder och leksaker. Eller när vi köpte julklappar till andra barn!

Tycker inte man behöver visa upp sånt hela tiden för då förstörs hela meningen med att skänka.

Såklart är det bra att göra det ibland för att inspirera andra att göra desamma. Men att hela tiden visa gör att det blir en grej att visa man är duktig.”

Hur kommer ni reagera om era barn blir retade för sexvideon ni la ut?

-”Jag lever inte i saker som inte hänt än eller som äger rum mänga år ini framtiden. Att hela tiden ha ångest och oro för saker som inte ligger i tiden eller kanske inte ens kommer hända är inte nyttigt. Det ger dig hjärnspöken och negativ energi.

Rekommenderar alla att alltid försöka fokusera på nuet och allt positivt som finns där. Har du bra energi så kommer du vara mer nöjd över dig själv och må bättre!”

Vet du vad du har i iq, bara nyfiken?

-”137 enligt dom provtester jag gjort! Sen vet man ju aldrig 100% förrän man gjort ett riktigt test hos mensa. Sen är ju iq väldigt komplext och har inget med eq att göra som mänga tror.”

När planerar du att studera juridik?

-”Jag löser det vid sidan av mitt andra jobb kontinuerligt. Har inget behov av utbildning på papper utan gör det för att det är kunskap som jag har nytta av i vardagen!

Rekommenderar alla att iallafall läsa grunderna för vilka skyldigheter och rättigheter man har i olika situationer i livet.”

Varför är ej Danjal med på Youtube längre?

-”För att han behöver all arbetstid att jobba med våra företag och utveckla och ta dom framåt! Därför är det omöjligt för honom utan att bränna ut dig fullständigt att medverka på youtube med oss.

Men han kommer in lite ibland när han är ledig. Så i nästa video är han faktiskt med när vi blir spådda!”

Har ni redan castat folk till långfilmen? Eller finns det chans att ansöka ?

-”Tyvärr inte! Vi har en lista med skådespelare vi önskar för filmen och vi kommer att gå på etablerade erfarna skådespelare!”

Vad skulle du säga är den största styrkan du har idag som du är mest stolt över?

-”Min papparoll helt klart! Men även min drivkraft och att kunna jobba hård med blod svett och tårar utan att gnälla!”

Hur reagerar barnen när vissa idioter tex skjuter raketer på ett hus, busringer osv?

-”Dom blir såklart rädda! Men har börjat försöka släppa det där, istället för att försöka jaga dom eller få tag på dom så försöker jag lära mina barn något genom händelsen vad som är rätt och fel.

Jag vet nånstans att får jag tag i dessa personer som riktar en raket emot ett fönster min dotter står och tittar ut ifrå, så kommer det inte sluta bra för varken mig eller för dom som sköt rakterna!

Så tragiskt är tyvärr Sverige.”

Får ni mycket påhopp?

-”Inte så mycket nu för tiden! Men dom påhopp som kommer emot oss är inget vi lägger någon vikt vid. Man kan i dagens klimat aldrig undvika påhopp eller stoppa det.

Men man kan bestämma hur mycket dom påverkar ens riktiga liv. Och jag har valt att inte lägga nån energi alls vid vad människor som inte känner mig öerhucutahet eller har träffat mig tror om mig.”

Hur känns det från att inte ha haft något till att ha lyx?

-”Samma med denna fråga! Frågan borde snarare vara ”hur är det att gå från hemlös med självmordstankar till ett stabilt familjeliv med bra och roligt jobb?””

Vad är planerna med Youtube framöver? Något nytt stort projekt?

-”Nej inga mer stora projekt på youtube! Vi kommer endast göra youtube vloggar för att vi tycker det är väldigt roligt! Har tyvärr inte tid med stora projekt pga flertal tv produktioner och långfilm.

Youtube vill jag ska vara något vi endast gör för det är kul och givande ihop. Ser inte youtube som ett jobb idag längre. Då våran försörjning på youtube är en så liten del av det vi omsätter i företagen.”

Hur går det med långfilmen?

-”Går verkligen super super bra! Är mycket planering och inför inspelning. Skillnaden mellan tv och långfilm är att uppstarten kan ta över 1-2 år innan man börjar filma och kör igång! Vi ska börja spela in i vår och hoppas den kan hinna komma upp på bio under 2022!”

Jag har hört att du har hotat youtubern Oskar, gurkis som då är hans Youtubenamn.

-”Youtube dagiset får ni leka ensamma på för är inget jag är intresserad av överhuvudtaget. Jag sköter mitt. Vill vara ifred från drama på youtube. Min åsikt är att det är ett levande dagis bara där många inte kan få visningar på eget content.”

Vad tycker du om Lokals beteende?

-”Lokals handlingar får han ansvara för själv. Är inte hans pappa och vill helst hålla mig utanför det som ”händer” på youtube.

Vill att våran plats på youtube ska vara en kanal för alla som man kan komma till och endast hänga med våran familj och känna glädje och kärlek.”

Source och alla screenshots: instagram/joakimlundell

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *